• DOLAR 32.474
  • EURO 34.899
  • ALTIN 2419.736
  • ...
İzmir'de ulaşım kartları için vize başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İZMİR - İzmir'de kişiselleştirilmiş toplu ulaşım kartı kullanan öğrenci ve öğretmenler için vize süresi 23 Eylül'de başladı. Yapılacak vize işlemi için öğrenci ve öğretmenlerden para alınmayacak. Ayrıca kart sahiplerinden hiçbir belge istenmeyecek. Yapılan vizeler bu yıldan başlayarak 4 yıl geçerli olacak.


Vize yapılabilecek yerler
Vize işlemleri Konak Katlı Otopark altındaki Belediye Pasajı, Karşıyaka Vapur İskelesi, Bornova Metro İstasyonu ve Fahrettin Altay Aktarma İstasyonu'ndaki merkezlerde yapılabilecek. ESHOT Genel Müdürlüğü, öğrenci yoğunluğunun fazla olduğu bölgeleri ise gezici ekiplerle takviye ediyor. Bu çerçevede ekipler ayrıca, 01 -04 Ekim tarihleri arasında 9 Eylül Üniversitesi'nde Tınaztepe Kampüsü (Tınaztepe Kütüphanesi), Dokuzçeşmeler Kampüsü (Ağaçlı yolda bulunan Kamelya), Eğitim Fakültesi Kampüsü (Konferans Salonu) olmak üzere üç ayrı noktada hizmet verecek.


Vize işlemi yapılmayan kartlar 31 Ekim akşamına kadar kullanılabilecek, 1 Kasım 2013 tarihinden itibaren ise kullanıma kapatılacak. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir