• DOLAR 32.349
  • EURO 35.139
  • ALTIN 2307.703
  • ...
Tarsus'ta okul müdürleri toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN- Tarsus'ta görev yapan okul müdürleri ile gerçekleştirilen 2013 - 2014 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Dönem toplantısında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdür Ahmet Sefa Demir, "Yeni bir öğretim yılı, yeni bir heyecan, yeni umutlar, bizden beklenen yeni görevler ve beklentiler, tabi birinci derecede hepsinin sorumlusu siz değerli okul yöneticileri ve bizleriz." dedi.

Demir konuşmasında; "Bu görevleri layıkıyla yapmak için bu beklentileri karşılamak durumundayız. Bu beklentilere cevap vermek durumundayız. Uzun bir aradan sonra, yaz tatilinden sonra, tekrar okullarımızda gerek yarım kalmış gerekse bu öğretim yılı için planladığımız işleri bıraktığımız yerden daha büyük bir heyecanla yürütmek için yola çıkmış bulunuyoruz. Ben, 2013 - 2014 Eğitim Öğretim Yılının öğrenci başarısını hedeflerimizin üzerine taşıdığımız, okul -veli işbirliğini başarılı bir şekilde uyguladığımız ve eğitim yatırımları noktasındaki ihtiyaçlarımızı azami derecede karşılayabildiğimiz bir yıl olmasını diliyorum" diye konuştu.

Ardından Okul öncesi öğrenci kayıtları, Öğrenci nakilleri, Devamsızlık, Orta Öğretime Geçiş Sınavlarında Öğrenci başarısının arttırılması, İl içi ve il dışı gezi onayları, İlçede uygulanacak projeler, YGS-LYS Öğrenci başarısının arttırılması, Öğretmen normları ve ücretli öğretmen görevlendirmesi, Sevk, izin ve raporlar, Mebbis ve Hitap ile ilgili işlemler, Taşımalı Eğitim ve sorunları, Ücretsiz ders kitapları, İlçede yapılacak sosyal ve kültürel etkinliklerin planlanması gibi konularda açıklama ve değerlendirmeler yapılarak karara bağlandı. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir