• DOLAR 32.248
  • EURO 34.787
  • ALTIN 2461.4
  • ...
Hayırseverlerden üniversiteye lojman
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MANİSA - CBÜ Demirci Eğitim Fakültesi yerleşkesine hayırseverlerce yapılacak olan lojman ile ilgili protokol; Rektör Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Çelik, Demirci Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Bakaç, Demirci Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kasım Kabak, Yönetim Kurulu Üyeleri Alican Dede, İsmail Aşıcı ve Ahmet Yumuşak ile Demirci Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kazım Aysan`ın katılımı ile imzalandı.


Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, Eğitim Fakültesi ve Demirci Meslek Yüksekokulu`nun alt yapısını güçlendirmek için yapılan bu anlamlı çalışmaları takdirle karşıladıklarını ifade ederek, yapılacak 16 daireli lojman ile öğretim üyelerinin büyük bir sıkıntısının giderileceğini söyledi.


Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel ise Demirci`nin bir eğitim kenti olduğunu söyleyerek, fakülte öğrencileri ve öğretim elemanlarına en iyi şekilde hizmet vermeye çalıştıklarını dile getirdi.


Demirci Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyesi Kasım Kabak, lojmanla ilgili bilgi vererek, "16 daireli lojman ile ilgili çalışmalara başladık. Lojmanın yapım süresini protokolde 2 yıl olarak belirtmemize rağmen, daha önce tamamlayarak üniversitemize teslim etmek istiyoruz. Lojman yapılıncaya kadar, gelen öğretim üyelerine verilmek üzere şahsıma ait 7 daireyi de üniversitemize tahsis ediyorum. Siz bizlere böyle destek oldukça, biz de üniversitemize hizmet etmek için var gücümüz ile çalışacağız." dedi. (Ramazan Sındıraç-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir