• DOLAR 32.22
  • EURO 35.062
  • ALTIN 2447.305
  • ...
SON DAKİKA
Kassam Tugayları, 4 işgal askerini keskin nişancı tüfeğiyle vurdu!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'ne yönelik işgal saldırılarına karşılık direniş operasyonları kapsamında siyonist askerleri hedef almaya, pusu kurmaya ve tankları havaya uçurmaya devam ediyor.

Kassam Tugayları'ndan gün içinde düzenlenen operasyonlara ilişkin yapılan açıklamaya göre mücahitler, Han Yunus şehrinin güneyine giren düşman asker ve araçlarını havan toplarıyla vurdu.

Mücahitler, siyonist piyade kuvvetlerini "radiye" isimli anti-personel patlayıcıyla hedef alıp bazılarını öldürüp yaraladı.

Kassam mücahitleri, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus şehrinin güneyinde bir Merkava tankını "Yasin 105" roketiyle imha edip ateşe vermeyi başardı.

Mücahitler, ayrıca Gazze Şeridi'nin merkezindeki Bureyc mülteci kampının doğusunda 4 Siyonist askeri yeri üretim "Ğul" isimli keskin nişancı tüfeğiyle vurmayı başardı.

Kudüs Seriyyeleri de  Han Yunus'ta ileri cephede bir evde saklanan bir siyonist kuvveti makineli tüfekler ve güçlendirilmiş TBG roketiyle hedef alarak işgalcileri öldürüp yaraladı.

Seriyyeler, Gazze merkezin doğu ve kuzey bölgelerinde düşman araçlarını ve askerlerini hedef alan havan topları fırlattı.

Gazze Şeridi'nin merkezindeki Bureyc mülteci kampının doğusunda siyonist bir askeri aracı RPG mermisi ile hedef alan Seriyyeler, Han Yunus'un doğusundaki Ma'an bölgesindeki düşman yoğunlaşmalarını ağır kalibreli havan mermileriyle bombardımana tabi tuttu. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir