• DOLAR 32.194
  • EURO 35.006
  • ALTIN 2509.668
  • ...
Kassam onlarca işgalci askerini imha etti!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kassam Tugayları'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

El Kassam Tugayları, Gazze Şehri'nin Tuffah mahallesinin doğusundaki "El Halil" askeri bölgesine girdikten sonra özel Siyonist gücüyle mayın tarlasını patlattı. Mücahitlerimiz, operasyonda 15 askerin öldürüldüğünü, Siyonist ambulans ve helikopterlerin görüldüğünü doğruladı. Ölü ve yaralıları taşımak için acele ediyorlar.

Gazze'nin Tuffah mahallesinin doğusuna giren 5 Siyonist aracı hedef aldı El Kassam Tugayları, Gazze'nin Tuffah mahallesinin doğusundaki Cebel El Rayes'te çok sayıda işgal askerinin bulunduğu tüneli havaya uçurarak askerleri ölü ve yaralı bıraktı.

El Kassam Mücahidleri, El Tuffah mahallesinin doğusundaki bir grup düşman aracına tandem top mermileri ve anti-personel bombalarıyla saldırdı, bu da çok sayıda kişinin ölümüne ve yaralanmasına yol açtı. El Kassam Mücahidleri, Gazze Şeridi'nin merkezindeki Bureij mülteci kampının doğusunda bir Siyonist askeri öldürmeyi başardı ve Mücahidler onun öldüğünü doğruladı. El Kassam Mücahidleri, Han Yunus şehrinin kuzeyindeki El Karara bölgesinde 3 Siyonist askeri anti-personel füzeyle hedef alarak onları ölü ve yaralı bırakmayı başardı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir