• DOLAR 32.469
  • EURO 34.822
  • ALTIN 2445.527
  • ...
Midyat'taki tecavüz davasına devam edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Midyat'ta geçen Mart ayında bir erkek öğrenci yurdunda Lise 9'uncu sınıf öğrencisi C.A'ya tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan ve 'Nüfuzu kötüye kullanılmak suretiyle çocuğun zincirleme olarak nitelikli cinsel istismarına teşebbüs' ve 'silahla basit yaralama' gerekçesiyle 36 yıla kadar hapis cezası istenen yurt görevlisi H.K'nın yargılanmasına Midyat Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.

 

Polis memuru hakkında suç duyurusu

Duruşmada söz hakkı alan C.A'nın avukatları, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilmesini isteyerek, olayı yetkili amirlerine bildirmediği için polis memuru H.E, hakkında suç duyurusunda bulunulmasını istedi.

 

Cumhuriyet Savcısı ise, sanığın bilgisayarının bulunabilirse incelenmesini, tanık polis hakkında suç duyurusunda bulunulmasını ve sanığın tutukluluk halinin devamını istedi.

 

Duruşmaya kısa bir ara veren mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

 

Mahkeme, polis memuru H.E, hakkında suç duyurusunda bulunulması için Cumhuriyet Başsavcılığı'na müzekkere yazılmasına karar vererek, eksiklerin tamamlanması için duruşmayı 05 Aralık 2013 tarihine erteledi. (M. Sait Başaran - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir