• DOLAR 32.304
  • EURO 34.793
  • ALTIN 2396.506
  • ...
Çocuklar Filistin'de yaşanan zulmün sona ermesi için çağrıda bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgal rejimi iki aydan fazladır Filistin'de kadın, çocuk demeden katliamlarını sürdürüyor.

Katliamı dillendirmek için meydanlara çıkan çocuklar duygularını İLKHA'ya anlattı.

Zulmün sona erdirilmesi için herkesin meydanlarda olması, girişimlerde bulunulması gerektiğini söyleyen çocuklar israil'e beddua etti.

Çocuklardan Hatice Zeynep Adıgüzel, "Biz Filistinli kardeşlerimizin sesini duyurmak için buraya geldik. Orada yaralanan, şehit olan bebekler için buradayız. Onların yaşadığı zulmü duyuracağız. Diğer kardeşlerimizin de bu konuda hassasiyet göstermesini, meydanlara çıkmalarını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Duygularını paylaşan Şüheda Kılıçarslan ise, "Biz Filistinli kardeşlerimiz için burada bulunuyoruz. Kardeşlerimiz orada şehid oluyor, titreyerek ölüyorlar bizde onların sesini burada duyurmaya çalışıyoruz. Diğer kardeşlerimizin de Filistinli kardeşler için meydanlara çıkmalarını bekliyoruz. Bu zulmün sona ermesi için yetkililerin harekete geçmesini siliyoruz." şeklinde konuştu.

Adem Koçuk, "Biz Filistinli kardeşlerimiz için meydanlara indik ve basın açıklamaları yapıyoruz. Yetkililer bu zulmün bitmesi için harekete geçmelerini bekliyoruz." diye konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir