• DOLAR 32.227
  • EURO 34.666
  • ALTIN 2399.443
  • ...
Vali Yazıcı: İnancımız birbirimizden üstünlüğümüzün olmadığını emrediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Vali Ersin Yazıcı, özel gereksinimli bireylere yönelik olarak Dünya Engelliler Günü münasebetiyle düzenlenen farkındalık programına katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayında gerçekleştirilen programa; Vali Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, Jandarma Kıdemli Albay Ercan Altın,  Kurum Müdürleri, STK temsilcileri ile engelli bireyler ve aileleri katıldı.

Programda bir konuşma yapan Yazıcı, inancımızın hepimizin eşit olduğunu bizlere emrettiğini belirterek, "Hepimiz eşitiz ve bu eşitliği sağlamak adına devletin veya toplumun sunduğu bütün imkanlardan eşit şekilde istifade etmemiz gerekir. İnancımız asla birbirimizden üstünlüğümüz olmadığını ifade ediyor. Evlatlarından bir dakika bile ayrılamayan annelerimizin onların hayatını kolaylaştırmak adına kendi yaşamlarından büyük fedakârlıklarda bulunduklarına şahidiz. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız başta olmak üzere Büyükşehir Belediyemiz, Valiliğimiz sizlerin yaşamlarını kolaylaştırmak, anne ve babalara çeşitli imkanlar sağlamak için gayret ediyor." dedi. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir