• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
SON DAKİKA
Duyarlı halktan kararlılık mesajı: İşgal rejimi bir bütün olarak boykot edilmeli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Müslümanların siyonist işgal şebekesine karşı sürekli uyanık olması ve boykotun sürekli olması gerektiğini dile getiren vatandaşlar terör şebekesine lanet etti.

35 gündür katliamlarına ara vermeksizin devam eden işgal rejimine karşı halklar nezdinde tepkiler giderek büyüyor. siyonist işgalcilere ait mallara yönelik başlatılan boykot seferberliği halk tarafından büyük bir teveccüh görürken kapsamlı bir bilinç oluşması için devletlerin de bu paydada yer alması önem arz ediyor.

Devlet kanalları başta olmak üzere ticari amaçlı yayın yapan tüm yayın araçlarının işgalcilere ait malların reklamlarını almamaları gerektiğini belirten duyarlı halk, devlet kurumlarının da başlatılan küresel boykota destek vermeleri çağrısında bulunuyor.

"Devlet gücünü seferber etmezse tüm çabalarımız akamete uğrayacak"

Devlet kanallarında siyonist işgal ürünlerinin reklamının yapıldığını aktaran vatandaşlardan Ahmet Özbey, şayet devlet bu konularda adım atmazsa kişilerin gayretiyle başarı elde etmenin mümkün olamayacağına işaret etti.

Özbey, "siyonistlerin mallarına karşı bir duyarlılık olsaydı bugün bunları konuşmuyor olacaktık. Toplumdaki bu boşluktan istifade ederek yönetimlerin de hassasiyet göstermeden, 'anlaşmalarımız var' diyerek siyonist mallarını içeriye almaları ve reklam yapmaları doğru değildir. TRT'ye ait tüm kanallarda neredeyse yarım saatte bir siyonistlere ait ürünlerin reklamı yapılmaktadır. Biz vatandaş olarak belki yapacaklarımızı yapıyoruz ama bizi aşan bazı durumlar vardır. Devlet bu gibi bağlantılarını kesmezse, bu kişilerin gayretiyle aşılacak işler değildir. Devletin ilk olarak buna el atması ve kurumlarını da buna ayarlaması lazımdır. Eğer devlet bunu yapmazsa insanların yapacağı birkaç günlük protestodur o da kısa sürede unutulacaktır. Tekrar rutin hayatımıza döneceğiz gibi görünüyor. Biz üzerimize düşeni yapıyoruz, diyoruz. Devlet erkanları da üzerine düşeni yaptığını söylüyor. Bizim üzerimize düşen ile devletin üzerine düşen aynı şeyler midir? Benim elimde silah yok, benim elimde hiçbir imkan yok, benim elimde parasal güç de yok. Bunlar devletin gücüdür. Devlet bu gücünü seferber etmezse tüm çabalarımız akamete uğrayacaktır." dedi.

"siyonistlere ait ürünler boykot edilmeli"

Boykotun önemine değinen vatandaşlardan Mahmut Turaç, "israil mallarını küçük de olsa boykot etmek lazımdır. Bu sadece seninle, benimle olmuyor. Bunun devletler olarak yapılması gerekiyor. 3 ürünü boykot edip 10 ürün almak olmuyor. Müslüman devletlerin bunu boykot etmesi lazımdır. Müslüman olsaydı eğer, yarın ahirette din kardeşinin katledildiğinin sorulacağını bilirdi. Bizlerin elinden gelen onlar için dua etmektir. siyonist mallarını boykot etmektir. Bir çok boykotu gördük. 3 gün, 5 gün boykot ederiz, 10 gün sonra onun iki katını alırız. Tüm bunlara rağmen boykot etmek, boykot etmemekten iyidir." ifadelerini kullandı.

"Paramızla bize kurşun atmasınlar"

Müslümanların tek vücut olup küfre karşı durması gerektiğini dile getiren Halit İnan, "Bugün dünyada 2 milyar Müslüman birlik olup onların mallarına boykot uygulasın, israilin nasıl sıkışacağını göreceğiz. Bugün her şeyimiz Avrupa'ya bağlıdır. Üretken bir ülke, üretken bir toplum, üretken bir Müslüman değiliz. Önce üreteceğiz ki onların mallarını almayacağız, onları zengin etmeyeceğiz. Paramızla bize kurşun atmasınlar." şeklinde konuştu.

"Onlara ait yiyecek ve içecekleri almıyorum"

Müslümanların boykot etmesinin önemli olduğunu dile getiren vatandaşlardan Mehmet Emin Kaya, "Ben onların mallarının boykot edilmesinden yanayım. Allah onların belasını versin. Müslümanların bir an önce vahdeti oluşturması lazımdır. Ben onlara ait yiyecek ve içecekleri almıyorum ve içmiyorum." dedi.

"Onların bütün gücü paradır"

Boykot notasında daha kararlı davranılması gerektiğini dile getiren Elif Işık, "Vatandaş olarak elimizden şu an bir şey gelmiyor. Filistinli kardeşlerimize dua edebilir, onların mallarını boykot edebiliriz. Onların mallarını almamalıyız. Bütün ev hanımlarına ve beylere sesleniyorum: Onların ürünlerini evlerimize almayalım. Onların bütün gücü paradır. Bizler onların ürünlerini boykot edersek güçleri kırılır ve üzerimize bomba olarak yağmaz." ifadelerini kullandı.


 

Mustafa Güneş ise, "Müslümanlar siyonistlerin mallarını almamalıdır. Bu kafirlere ait mallarını almamak lazımdır. Allah belalarını versin çocuklarımızı öldürüyorlar." şeklinde konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir