• DOLAR 32.223
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2444.474
  • ...
İslam Memiş'ten altın uyarısı! Altın fiyatları yükselecek mi? Altın yatırımcıları dikkat!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Altın fiyatları, Türk Lirası karşısında yaşanan dalgalanmanın yanı sıra ons altının 2000 dolar psikolojik direncine ulaşmasının ardından hareketli bir döneme girdi. 

Altın yatırımcılarının hareketliliğe karşı dikkatli olmaları gerektiğini belirten İslam Memiş, "Son bir hamlesi var" ifadelerini kullanarak altın yatırımcılarını uyardı.

Memiş, yaptığı açıklamada, "Bu sefer 1.880 lira seviyesine yukarı yönlü kıracaktır" dedi ve ekledi: "Bu yıl sonuna kadar ons altın fiyatlarının istikrar kazanacağını ve 2024 yılına kadar 2.350 dolar seviyelerine yükselebileceğini tahmin ediyoruz." dedi. 

Ancak bu süreçte kısa vadeli dalgalanmaların olabileceğini ve altın yatırımcılarının sabırlı olmaları gerektiğini vurgulayan Memiş, "Son demler. Ondan sonra hedef 2.000 lira seviyesi arkadaşlar. Bu yıl bitmeden 2.000 lira seviyesini hedefleyen bir gram altın karşımızda duruyor" şeklinde konuştu.

İslam Memiş ayrıca 2024 yılına kadar 2.500 lira seviyesinin tahmin edilebileceğini belirterek, altın yatırımı yapmayı düşünenlerin ve altın borcu olanların bu seviyeleri göz önünde bulundurmaları gerektiğini ifade etti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir