• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
CHP`li Gök, Balbay ve Haberal`a Gitti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

TBMM’de CHP’den yemin etmeyen tek isim olan Mersin Milletvekili İsa Gök, partisinin ikinci Ergenekon davasından tutuklu milletvekilleri Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal cezaevinde ziyaret etti.

Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Yerleşkesi`ne gelen CHP Mersin milletvekili İsa Gök partisinin ikinci Ergenekon davasından tutuklu milletvekilleri Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal cezaevinde ziyaret etti.

Ziyaret sonrası cezaevi yerleşkesinin önünde basın mensuplarına açıklama yapan İsa Gök, "CHP`nin iki milletvekili grup arkadaşlarımız sayın Mustafa Balbay ve Mehmet Haberalı ziyarete geldim. Tabi üzücü olan şey şu. Milletvekillerinin çalışma yeri görüşme yeri TBMM`dir, ben arkadaşlarımla Silivri Cezaevi`nde görüştüm. Bu son derece üzüntü verici. Ama arkadaşlarımla görüşme sonucunda şunu çok net söyleyebilirim.

Her ikiside son derece iradeli, dirayetli bu mücadelenin bir demokrasi mücadelesi olduğunu, insan hakları mücadelesi olduğunu hukukun üstünlüğü, hukuk devleti mücadelesi olduğunu ve onbinlerce oy almış bu insanların milletin temsilcisi olarak, milletin iradesinin meclise yansımamasından dolayı bir hukuk mücadelesi olduğunun bilincindeler. Bunu dem vuruyorlar zaten" dedi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir