• DOLAR 32.563
  • EURO 34.995
  • ALTIN 2433.21
  • ...
Milli Eğitim Müdürlüğünden Kayıt Açıklaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa yaptığı açıklamada Batman`da sınavsız öğrenci alan liseler ile meslek liselerine veya ortaöğretim kurumlarına yerleştirilmeyen öğrencilerden; genel liseye kayıt yaptırmak isteyenlerin 01-26 Ağustos 2011 tarihleri arasında genel lise müdürlüklerine müracaat etmeleri gerektiklerini belirtti.

Sınavsız öğrenci alan meslek liselerine kayıt yaptırmak isteyenlerin ise yine aynı tarihlerde https://e-okul.meb.gov.tr adresinden en fazla 10 adet tercih yaparak e-kayıt başvurusu yapabileceklerini ifade etti.

Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, aday kayıtları tamamlandıktan sonra okullar ve öğrenci yerleştirme komisyonlarınca gerekli kontroller yapılarak, kayıt listelerinin komisyonlarca onaylanacağını ve en geç 05 Eylül 2011 tarihinde http://www.meb.gov.tr internet adresinden ilan edileceğini belirtti.

Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, kesin kayıt işlemleri için gerekli evrak, ilgili okul müdürlüklerince 06-16 Eylül 2011 tarihleri arasında kabul edileceğini, kesin kayıt işlemlerinin tamamlanacağını ifade etti.

Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, herhangi bir okula yerleştirilmeyen öğrencilerin, mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarına yönlendirileceğini belirtti.

M. Sıddık Demir-İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir