• DOLAR 32.242
  • EURO 34.757
  • ALTIN 2437.263
  • ...
Kassam Tugayları Gazze'de işgal araçlarını hedef alıyor ve saldırılara karşı direniyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMAS hareketinin askeri kanadı olan Şehit İzzeddin El Kassam Tugayları, Gazze'de karadan sınırlı işgal gerçekleştiren siyonist askerlere karşı büyük bir direniş sergiliyor.

Kassam Tugayları, saat 15.20'de yaptıkları bir açıklamada, "Mücahitlerimiz, Gazze'ye kuzeybatı ve güneyden giren düşman araçlarını onlarca havan mermisiyle imha ediyor." diye belirtti.

Öte yandan Filistin medyası, siyonist işgalcilerin, hava ve topçu koruması altında, Gazze'nin kuzeybatısındaki Karama bölgesi yakınlarında direniş güçleriyle şiddetli çatışmalara girdiğini bildirdi.

Kassam Tugayları, gün içerisinde yaptıkları başka açıklamalarda ise bu öğleden sonra Beyt Hanun'da bir siyonist işgal kuvvetini vurduklarını, ,araçlarını hedef aldıklarını bildirdi.

Ayrıca, El Zeytun mahallesinin doğusuna giren siyonist bir tankın da “el-Yasin 105” roketiyle hedef alarak ateşe verildiği kaydedildi.

Kassam Tugayları, bir yandan Gazze'de işgalcilerle çatışırken bir yandan da işgal altındaki Tel Aviv, Askalan, Aşdod gibi şehirlere de füze yağdırmayı sürdürüyor. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir