• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
HÜDA PAR Adana İl Kadın Kolları'ndan basın açıklamasına davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgalcilerin Gazze'de yaptığı katliama dikkat çekmek amacıyla HÜDA PAR Adana Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından kitlesel basın açıklaması düzenlenecek.

Konuyla ilgili HÜDA PAR Çukurova İlçesi Kadın Kolları Başkanı Makbule Çimen tarafından yapılan açıklamada, Cumartesi günü (yarın)  saat 13.30'da 5 Ocak Meydanı'nda "Adanalı Anneler! Gazzeli Anneler ve Çocuklar için Meydanlardayız" sloganıyla yapılacak basın açıklamasına tüm Adana halkı davet edildi.

"Anneler evlatsız, evlatlar anne, babasız kalıyor"

Adana Kadın Kolları olarak Gazze ve Filistin için oturma eylemlerini sürdürdüklerini söyleyen Çimen, "Aynı zamanda destek çadırında Gazze için, Filistin için kurulmuş olan kumbaramız var. Destek olmak isteyen, yardımcı olmak isteyen kardeşlerimiz için biz yine buradayız. Gazze'de ve Filistin'de yaşanan zulme dikkat çeken Çimen, "Şu anda Gazze'de, Filistin'de büyük bir katliam yapılıyor. Orada bir zülüm var, anneler evlatsız, evlatlar anne, babasız kalıyor. Orada büyük bir boykot uygulanıyor; açlıkla, susuzlukla ve her türlü imtihanla şu an karşı karşıyalar. Onlara ses olabilmek, umut olabilmek, onlara destek olabilmek için buradayız." diye konuştu.

"Tüm duyarlı Müslüman kardeşlerimizi bu basın açıklamamıza davet ediyoruz"

Cumartesi günü saat 13.30'da 5 Ocak Meydanı'nda yapacakları basın açıklamasına tüm Adana halkını davet eden Çimen, şunları kaydetti:

"Buradan, HÜDA PAR Kadın Kolları olarak, Adana'dan sesleniyoruz. Filistin'de, Gazze'de olan katliamlara karşı, orada annesiz kalan evlatlar, evlatsız kalan anne babalar için yarın 5 ocak Meydanı'nda saat 13.30'da basın açıklamamız olacak. Tüm duyarlı Müslüman kardeşlerimizi bu basın açıklamamıza davet ediyoruz. Gazze'ye ses olabilmek, Gazze'ye umut olabilmek için burada olmayı düşünüyoruz." (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir