• DOLAR 32.569
  • EURO 34.952
  • ALTIN 2437.059
  • ...
Batman'da hırsızlık operasyonu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Batman'da polisin hırsızlara yönelik operasyonlarında 6 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

 

Gelen ihbar üzerine Kültür Mahallesi civarında bulunan bir iş yerine baskın düzenlendi. Baskın sonucu 1 adet bilgisayar yazıcısı çalan şahıslardan biri kovalamaca sonucu yazıcı ile birlikte, diğeri ise gece yakalandı. İki şahsın da adli mercilere sevk edildiği ifade edildi.

 

Yine Kültür Mahallesi civarında iki şüpheli şahsın kapı göbeğini kırmak suretiyle bir evden hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri esnada ekipler tarafından tespit edilmesi sonucu, şüpheli şahıslar yakalandı. Şahısların üzerinde 2 adet yüzük, 1 adet çeyrek altın, 1 adet dijital fotoğraf makinesi ve bir miktar para ele geçirildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden biri serbest bırakılırken, biri de mahkemece tutuklandı.

 

Seyitler Mahallesi Kuyubaşı (Cegeluwé) köyü yolu üzerinde motosikletle seyir halinde olan iki şahsın ekip arabasını görerek kaçması üzerine yapılan takipte, "Dur" ikazına uymayan şahıslar kısa süreli kovalamaca sonucu yakalandı. Yapılan araştırmalarda motosikletin çalıntı olduğu anlaşıldı. Yakalanan şüpheli şahıs adli mercilere teslim edilerek tutuklandı. (Yasir Oğuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir