• DOLAR 32.315
  • EURO 34.843
  • ALTIN 2401.926
  • ...
HAKSİAD İstanbul Şubesi'nden işgal rejimi mallarına boykot çağrısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist terör rejiminin Gazze Şeridi'ne yönelik barbar saldırılarının her geçen gün arttığını belirten HAKSİAD İstanbul Şube Başkanı Veysi Tali, abluka altındaki Gazze'ye vahşi saldırıların soykırıma dönüştüğünü ifade etti.

"Zaman, işgalcilere karşı birlik olma ve siyonizme 'dur!' deme zamanıdır"

Siyonist rejimin, okul, cami, sivil yerleşim yerleri ayırımı yapmadan, bebek, çocuk, kadın, yaşlı demeden ve hiçbir hedef gözetmeden terör saldırılarını sürdürdüğünü söyleyen Tali, "Filistin topraklarında yaşanan insani felaket gün geçtikçe derinleşmektedir. Elektrik, su, gıda, ilaç ve yakıt gibi temel insani ihtiyaçlar halka verilmemekte ve insani bir felaket yaşanmaktadır. Uluslararası kamuoyunun ve tüm insani yardım kuruluşlarının harekete geçme zamanıdır. Zaman, işgalcilere karşı birlik olma ve siyonizme 'dur!' deme zamanıdır. Başta Birleşmiş Milletler, İslam İş Birliği Teşkilatı ve özellikle Müslüman ülke liderleri, Filistin'in yanında durmaya ve işgalcilerin haksızlığına son vermeye davet ediyoruz. Siyonist işgal rejimi ile diplomatik ilişkisi olanlar bu ilişkilerini derhal kesmeli, hava sahaları, siyonist işgal rejiminin hava limanlarına giden ve oralardan kalkan bütün uçaklara kapatılmalıdır." dedi.

İşgal rejimi mallarına boykot çağrısı

Vicdan sahibi herkesi siyonist rejime karşı toplu ambargo uygulamaya davet eden Tali, "Bizler de HAKSİAD olarak işgalcilerin mallarına karşı boykot kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Bu minvalde Türkiye halkının, bu aziz milletin, siyonist terör örgütünün mallarını satın almama ve boykot etme konusunda hassasiyet göstereceklerinden şüphemiz yoktur." diye konuştu. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir