• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Emniyetten kumar açıklaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Geçtiğimiz günlerde Yüreğir ilçesinde bulunan Akıncılar Polis Merkezine düzenlenen düzenlediği kumar baskını sonucunda iddiayı doğrular nitelikte deliller bulunduğu bildirildi.

 Olayın yurt genelinde yankı bulması üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü bir açıklama yaptı. Açıklamada, 22 Ağustos 2013 tarihinde bir vatandaşımızın, "kayıp olan çocuğu ile ilgili bilgi almak için gittiği Akıncılar Polis Merkezindeki bazı görevlilerin kendisini ciddiye almadıkları, sorununu dinlemedikleri ve oyun oynadıklarını" bildirmesi üzerine konuya bigane kalınmayarak aynı gün denetime yetkili görevlilerin sorumluluğunda ve teknik personel refakatinde söz konusu polis merkezinde yapılan denetimlerde iddiaları doğrulayıcı bulgular elde edilmiş, gerekli tutanaklar tanzim edilmiş ve sorumlular hakkında idari soruşturma başlatılmıştır."denildi.

 Geçtiğimiz hafta bir vatandaşın, kaybolan kızını bulmak için merkez Yüreğir ilçesine bağlı Akıncılar Polis Merkezi Amirliği`ne gittiği, karakoldaki polislerin bilgisayar üzerinden kumar oynadığı için kendisiyle yeterince ilgilenmediğini gören vatandaş, polisi arayarak şikayette bulunmuştu. Bunun üzerine karakola baskın düzenleşmiş ve konuyla ilgili inceleme başlatıldığı bildirilmişti. (Yunus Emre - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir