Adana'da kaybolan 32 yaşındaki adam için, arama kurtarma başlatıldı
Adana'nın Kozan ilçesinde ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu kişi için arama çalışması başlatıldı.
- Ekleme: 13.10.2023 17:10:41
- Güncelleme: 13.10.2023 17:10:41
- Güncel
Kalkumaç Mahallesi'nde yaşayan 32 yaşındaki Mehmet Başhan dün sabah saatlerinde ayrıldığı evine dönmedi.
Başhan'a ulaşamayan ailesinin durumu bildirmesi üzerine jandarma ve AFAD ekiplerince bölgede arama çalışması başlatıldı.
Mahallenin kırsal kesiminde de yapılan aramalara halk da katıldı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
-
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Orta Vadeli Programın (OVP) merkezine koyulan yatırım, üretim, istihdam ve ihracat odaklı politikalarla ülkenin yol haritasını şekillendirirken, cari işlemler açığını azaltmaya, ürün ve pazar çeşitliliğini artırmaya odaklandıklarını belirterek, "İhracatta yeşil ve dijital dönüşümü dikkate alarak, sektörlerimizi dönüşüme teşvik etmeye ve katma değerli üretimi öncelemeye devam edeceğiz." ifadesini kullandı.
-
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), Konya'da çöken binada devam eden çalışmalara ilişkin resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaların dikkate alınması uyarısında bulundu.