• DOLAR 32.258
  • EURO 34.727
  • ALTIN 2388.711
  • ...
Batı medyası HAMAS bebekleri öldürdü diye yalan haber yaptı, tüm iddialar çürütüldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batı medyası, işgalci siyonistlerin barbarca saldırılarının yanı sıra İzzeddin Kassam Tugayları ve Direniş hareketlerine yönelik kirli bir savaş başlatmış ve onlara iftiralar atmıştı.

Bu asılsız iddialarını kanıtlayamayan yalancı Batı medyası haberleri geri çekmişti.

Bu durum üzerine açıklamalarda bulunan HAMAS Üyesi İzzet Rişk, "Uluslararası gazeteler HAMAS'ın çocukları öldürdüğüne ilişkin iddialarını geri çekmesi, siyonist iddiaları çürüttü. Batı medyasında yalan bilgilerin gerçekmiş gibi dolaştığı yönündeki söylentiler ışığında, Batı medyasını faşist işgalden ve onun kaynaklarından aldıkları yalan ve yanlış bilgi ve materyalleri araştırmaya çağırıyoruz." ifadelerini kullandı.

"HAMAS'ın, çocukları öldürmesi ve kadınlara saldırması hikayesinin geri çekilmesiyle ilgili Washington Post ve Los Angeles Times'ta çıkan haberleri takip ettiğimizde, dünya Siyonist hikâyenin sahteliğini ve vahşet iddialarına ilişkin yalanları keşfedecek direniş tarafından gerçekleştirildi." diyen Rişk, şunları kaydetti:

 "Bu iddiaların hiçbiri kanıtlanamadı ve bu iddiaları destekleyecek somut bir delil de sunulmadı. Tüm deliller Kassam Tugayları ve Filistin direnişinin savaş yasalarına ve insani hukuka saygı duyduğunu ve sivilleri, çocukları ve kadınları hedef almaktan kaçınma konusundaki kararlılığını doğruluyor." (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir