• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Misafir ev sahibini öldürdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Muğla`’nın Marmaris ilçesinde bir kişi, evinde misafir ettiği şahıs tarafından kalbinden bıçaklandı.

Mehmet Solmaz isimli şahıs olay yerinde hayatını kaybederken, olayın şüphelisi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Marmaris`’te yaşayan ve bir restoranda kapı görevlisi olarak çalışan Mehmet Solmaz, Samsun’un Bafra ilçesinden gelen üç misafirini, kalacak yerleri olmadığı için Siteler Mahallesi, 208 Sokak`taki evinde ağırladı.



İddiaya göre, aynı akşam misafirlerden E.Ç. ile ev sahibi Solmaz arasında bilinmeyen sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın ardından her iki genç odalarına çekildi. Sabah saat 10.00 sıralarında işe gitmek üzere evden çıkan Solmaz, E.Ç.`nin bıçaklı saldırısına uğradı. Kalbine aldığı bıçak darbesiyle kanlar içinde kalan solmaz, olay yerinde hayatını kaybetti.



Solmaz`ın cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu`na kaldırıldı. Solmaz’ın vefat haberini alarak olay yerine gelen yakınları üzüntüye boğuldu. Polis, olayın ardından E.Ç. ile Bafra`dan birlikte gelen iki arkadaşını gözaltına aldı. 3 zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

 

Kaynak: Ajanslar

Bu haberler de ilginizi çekebilir