• DOLAR 32.339
  • EURO 34.891
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Bursa’da 2.'nci Gastronomi Festivali düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bursa’da bu yıl ’Yeşil Bursa, Yeşil Gastronomi’ temasıyla düzenlenen 2. Gastronomi Festivali birçok lezzeti barındırırken ayrıca görsel şölenlerle de ön plana çıktı.

Birçok aşçı festival ziyaretçilerini etkilemek için hünerlerini sergilerken, kimi işletmeler de görsel şölenlerle dikkat çekti. Peynirli kol böreklerle yapılan Togg’u görenler, kendini fotoğraf çekmekten alamadı.

"Çekilişten kendisine Togg çıkınca, kendisi börekten Togg yaptı"

Börekten yaptığı Togg’u gören ziyaretçilerin çok ilgi gördüğünü belirten börek ustası Hasan Acar, "Milli aracımız Togg'u börekten yaptık. Sevdiğimiz için Togg böreğini yaptık. Aynı zamanda çekilişte de Togg nasip oldu. Şahsıma Togg arabası çıktı. Güzel bir çalışma oldu. İnsanların dikkatini çekiyor. Bu, börekten her şey yapılabilir demektir." dedi

"Vatandaşlar tarafından çok beğenildi"

Börekçi olduğu için bir deneme yaptığını belirten Acar, "Çok uzun bir süre sürdü. Şeklini tam Togg'a benzetmeye çalıştık. Çok da benzedi. Birebir ölçülerine göre yaptık. Börekçi olduğum ve mesleğimi sevdiğim için mesleğimi icra ettim. Güzel oldu diye düşünüyorum. Vatandaşlar tarafından çok beğenildi. Herkes resim çekiyor." diye konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir