• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Tescilli İslam Düşmanı Görevini Başarıyla Yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Siyonizm güdümlü medyanın ileri gelenlerinden Hürriyet Gazetesi Norveç`te meydana gelen saldırıyı bir çırpıda müslümanlara ve İslam`a mal ederek kendisine verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştı.
Ve Norveç`teki kanlı eylem, bir kez daha kimin ne olduğunu gözler önüne serdi. Saldırının ardından Müslümanları hedef alan yayınlar yapanlar bakın nasıl geri adım attı...

Norveç`in başkenti Oslo`da meydana gelen saldırıda da Müslümanları hedef alan yayınlar yapan Hürriyet, bir analiz yayınlayarak günah çıkardı.

Norveç`teki kanlı eylemi Hürriyet, sürmanşetinde "Norveç`in 11 Eylül`ü" diye vermiş ve  failleri de açıklamıştı: "El Kaide ve radikal İslami gruplar."

“Kürt molla mı yaptı, el Kaideciler mi?” başlıklı haberinde Hürriyet olağan şüphelileri, "Biri El- Kaide, diğeri ise İslamcı Kürt grubu Ensar el İslam’ın kurucusu olan Iraklı Müslüman din adamı Molla Krekar." olarak sıralamıştı.

Ancak Norveç`teki saldırının arkasından aşırı sağcı, Müslüman karşıtı görüşlere sahip, Naziforum üyesi ve 2008`de Masonluğu seçmiş bir isim çıkınca Hürriyet de çark etti ve Batı basınını suçlayarak bir analizle günah çıkarmaya çalıştı.

Aktifhaber

Bu haberler de ilginizi çekebilir