• DOLAR 32.474
  • EURO 34.752
  • ALTIN 2434.44
  • ...
SP Batman 4. Olağan Kongresini Yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Saadet Partisi Batman 4. Olağan Kongresini bugün saat 13.30`da Teşkilat il binasında yaptı. Genel İdare Kurulu Üyesi Taceddin Çetinkaya katılımıyla gerçekleşen Saadet Partisi Batman 4 Olağan Kongresi, yoklama, divan teşekkülü, faaliyet ve hesap raporlarının okunması ile devam etti.

 

Divan Kuruluna Sait Dağ, Ahmet Başaran, Zeki Ergin ve Mustafa Yıldızın seçildiği kongreye tek listeyle gidildi. Çok sayıda partilinin katıldığı kongrede konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat, AK Parti hükümetine yüklendi.

 

12 Haziran seçiminin cumhuriyet tarihinin en adaletsiz seçimi olduğunu söyleyen Saadet Partisi İl Başkanı Fırat, 12 Haziran seçimlerinde AK Partinin her türlü basın yayın organlarını lehine kullandığını ve seçimin eşit şartlarda yapılmasına engel olunduğunu öne sürdü. 12 Haziran seçim sonuçlarında Saadet Partisi olarak halktan gerekli mesajı aldıklarını söyleyen Fırat, "Önümüzdeki seçimlerde daha azimli ve güçlü bir çalışma sergileyeceğiz. Kongremiz bu nedenle çok önemlidir" dedi.

 

Tek listeyle gidilen kongrede konuşan GİK üyesi Tacettin Çetinkaya da, Türkiye için şuana kadar en isabetli ve adil teşhislerini Milli Görüşün koyduğunu söyledi. Türkiye gündeminde üç tane hayati konunun olduğunu söyleyen Çetinkaya bunların; Kıbrıs meselesi, güneydoğu meselesi ve ekonomik kriz açıklamaları olduğunu söyledi. Rahmetli Erbakan Hocanın 37 yıl önce "Kıbrıs`ta bağımsız devlet kurmak şarttır." Sözlerini hatırlatan Çetinkaya, Kıbrıs`taki huzur ve barış ortamının devamı ancak Milli Görüş anlayışıyla mümkündür." İfadelerini kullandı.

M. Salih Özcan - İLKHA

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir