• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Gaziantep Umut Kervanı'nın düzenleyeceği kermes hazırlıkları başladı 
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kentteki fakir ve muhtaçlara yıl içerisinde çeşitli yardımlarda bulunan, binlerce kişiye ayni ve nakdi yardımların yanı sıra kırmızı et, gıda, giyim ve ev eşyası yardımı dağıtan Gaziantep Umut Kervanı, düzenlediği kermeslerle de ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye ve onlara umut olmaya devam ediyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlenecek olan kermesin gelirleri yetimler, fakirler, muhtaç aileler, öğrenciler ve depremzedelerin yararına kullanılacak.

Bu kapsamda Gaziantep Umut Kervanı tarafından fakir ve muhtaç aileler ile ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına 18, 19 ve 20 Ağustos tarihlerinde Şahinbey ilçesinde bulunan 100. Yıl Parkı'nda gerçekleştirileceği duyuruldu.

Kermeste giyimden ayakkabıya, yöresel ev yemeklerinden gıda ve temizlik ürünlerine kadar her çeşit ürünün yer aldığı aktarıldı.

Yetimler, fakirler, muhtaç aileler, öğrenciler ve depremzedelere destek olmak isteyen tüm hayırsever Gaziantep halkını kermese davet edildiği duyuruldu.

Kermesten elde edilecek gelirin tamamının yetim, fakir ve muhtaç aileler ile ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kullanılacağını belirten Gaziantep Umut Kervanı Başkanı Mustafa Özaslan, yaptığı açıklamada, Gaziantep halkını düzenleyecekleri kermese davet ederek bu hayra ortak olmalarını istedi.

Düzenleyecekleri kermesin 3 gün süreceğini ifade eden Özaslan, "Kermesimiz 3 gün sürecek. Kermesimizi her yıl muhtaç ve ihtiyaç sahibi aileler yararına düzenliyoruz. Muhtaç ve ihtiyaç sahibi ailelere farklı farklı yardımlarımız da oluyor tabi kermesin ayrı bir güzelliği var. Kermesin, hayır sahiplerinin katkıları ve destekleriyle ihtiyaç sahipleri ailelere ulaştırmaya çalışıyoruz. Kermesten elde edeceğimiz gelirleri de daha önceden tespit etmiş olduğumuz ailelere nakdi olarak ulaştırmaya çalışacağız." dedi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir