• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
Daha Ne Kadar Yerimizde Sayacağız?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Avrupa’da İslamiyet’e hamiledir, o da bir İslam devleti doğuracak. Yani zaman gelecek Osmanlı devletinde Avrupa’daki bütün kötüler ve çirkinlikler görülecek Avrupa’da İslam duyulacak insanlar Müslüman olarak ve zaman içinde Avrupa’da bir İslam devleti oluşacak…

 

Ne de güzel söylemiş Üstad Bediüzzaman Avrupa’da yapılan İslam’a yönelik çalışmaların başladığı ve sürüleceği açık ve net bir şekilde görülmektedir.bu yazıyı yazmamdaki asıl amaç İslam devleti olmamıza rağmen İslam’a aykırı yasaklar yaşadığımızı hatırlatmaktır.Avrupa bizden çok hızlı ve aktif bir durumda gün geçtikçe İslam yayılıyor. Ama bizde hala yerimizde sayıyoruz. Bugün Almanya, Hollanda gibi ülkelerde kız çocukların başörtüyle eğitim gördükleri belirtiliyor. Ama bizler batıya özenip başı açık eğitim görüyoruz bende yüreği yaralı kız öğrenciler gibi her gün bir züllüme uğruyorum. Bu baş örtü yasağını ortaya koyanlar yavrularının saçının teline zarar gelmesini istemezken, bizleri her gün bir adım daha cehenneme itiyorlar. Her gün taviz veriyoruz. Yine ve hala yerimizde yerimiz de duruyoruz. Gün geçtikçe bu yaşananlara ve başı açık okula gitmeyi normal buluyoruz. Hâlbuki bunun ne kadar ne kadar büyük bir günah olduğunu bilmiyoruz.Yâda bilmek istemiyoruz.Nur Süresi 31. Ayette Buyrulduğu gibi : “Baş Örtüsünü Yakalarımızın Üzerine Koymalıyız” Ama bizler İslam devletinde yaşamamıza rağmen Allah’ın emirlerini yerine getiremiyoruz.Getirmemize izin vermiyorlar.Türkiye’yi modernleştiriyorlar Batıllaştırıyorlar.

 

Evet doğru Türkiye çağdaşlaşıyor. Batıya özeniyor. Artık öyle bir hal aldık ki batıya özeniyoruz hepimiz. Evet Bir Said Nursi’ye Hasan El Benneya, Şehid Ahmet Yasin’e Hz. Hatice’ye Hz Sümeyye’ye Hz. Fatma’ya Şehit M. Furkan doğana Sevgili Peygamberimiz Hz. MUHAMMED (sav)’e değil de kardeşlerim batıya özeniyor. Allah hepimizi bu özentilerden muhafaza eylesin Allah bizlerin yar ve yardımcısı olsun

*Mehmed Paksu, Nur Dede S.48

 

Fatımatüzzehra Sarıtunç / Elazığ (Palu) Yaş:14

 

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Kategorinin Öne Çıkan Haberleri