• DOLAR 32.288
  • EURO 34.689
  • ALTIN 2413.833
  • ...
Kırsala yeni yollar, merkeze asfaltlama çalışması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bağcılar Mahallesi’nde 1147.sokak ilk kez asfaltlandı, kırsal Batı Karakoç Mahallesi’nde ise 8 ayrı noktada toplam 2.5 kilometre yeni yol çalışması gerçekleştirildi.

Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin dört bir yanında tüm imkanları seferber ederek asfaltlama ve yeni yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Zorlu sıcak hava koşullarına rağmen bir yandan merkezde, bir yandan da kırsalda vatandaşların talep ettiği hizmetler yerine getiriliyor, yerleşim yerleri ve yaşam alanları konforlu hale getiriliyor.

Türkiye’nin en büyük mahallesi Bağcılar Mahallesi’nde yeni açılan 1147/3. sokakta 100 metre uzunluk ve 10 metre genişlikte asfaltlama çalışması gerçekleştirildi. Trafiğe açılan sokağın yeni görüntüsü vatandaşların beğenisini kazandı.

Kırsalda çalışan ekipler ise bu kez Batı Karakoç Mahallesi’nde vatandaşlar tarafından yeni yapıların inşa edildiği 8 ayrı noktada yeni yol açma çalışması gerçekleştirdi. Tamamlanarak ulaşıma açılan yollar, mahalle sakinlerinin şehir merkezi ve mahalle içi ulaşımını kolaylaştırdı.

Hizmet seferberliğini aralıksız şekilde sürdürdüklerini belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, "Büyük bir aşkla çalışan tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum. Biz halkımızı gönülden seviyoruz ve mağdur olmamaları için tüm imkanlarımızla beraber hizmet ediyoruz. İlçemiz bu hizmetlerle gün geçtikçe güzelleşmeye devam edecek." değerlendirmesinde bulundu.



Bu haberler de ilginizi çekebilir