• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
TESSEP'ten Manevi Motivasyon Molası Programları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tesettür Seferberliği ve Erdemli Kadınlar Derneği (TESSEP), gençler için manevi motivasyon ortamları oluşturmak gençliğin fikirlerini inşa ve ruh dünyalarını ihya etmek amacıyla etkinliklerine devam ediyor.

Bu kapsamda, gençlere yönelik olarak Merkez Yıldırım İlçesi Cumalıkızık Orman Parkı'nda TESSEP Bursa İl Koordinatörü Tuba Akyol'un konuşmacı olarak katıldığı 'Manevi Motivasyon Molası' konulu bir program düzenlendi.

"İfsat projelerinden neslimizi korumak ve manevi olarak desteklemek amacıyla bu tarz etkinlikler yapmaya gayret ediyoruz"

Yapılan programda bir konuşma yapan TESSEP Bursa İl Koordinatörü Tuba Akyol, "Tüm şer odaklarının özellikle yaz aylarında gençlerimiz üzerinde yapmış oldukları ifsat projelerinden neslimizi korumak ve manevi olarak desteklemek amacıyla gençlerin faydalanacağı bu tarz etkinlikler yapmaya gayret ediyoruz. Yapmış olduğumuz bu motivasyon kampımızda Bursa'nın dört bölgesinde gençlerimize yaşlarına uygun seminerler verilerek etkinlikler düzenleyerek faydalanmaları için çabaladık." dedi.

Akyol, "Bursa'nın dört ayrı bölgesinde gerçekleştirdiğimiz, 4 günlük kamptan sonra final etkinliğimizi mesire alanında piknik havasında gerçekleştirdik. Seminer konularında yapılan bilgi yarışmasında gençlerin heyecanı ve başarısı görülmeye değerdi. Programda emeği geçen temsilcilerimize ve eğitimcilere teşekkür ediyoruz. " diye konuştu.

Program Yaz Manevi Motivasyon programına katılanlara verilen hediye takdimiyle sona erdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir