• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Mersin Milletvekili Dinç, Tarsus’ta halkla bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mersin temasları kapsamında birçok görüşme gerçekleştiren HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Tarsus İlçesi HÜDA PAR İlçe Başkanlığında halkla bir araya geldi.

Ziyarette vatandaşlar tarafından aşılamayan ve halledilmesi geciken konularda sorun ve sıkıntılar aktarılırken, Dinç bireysel hareket etmekten çok istişare ile bir şeyler yapmanın önemine dikkat çekti.

"İlçe yönetimimize bir kişi alınıyorsa istişareyle alınıyor"

Dinç,  "İşimiz istişareyle, şûrâyla yürürse, Allahın izniyle şûrânın olduğu yerde güç vardır, kuvvet vardır, başarı vardır, istikamet vardır. Bu konuda, biz adaleti her şeyden önce kendi teşkilatımızın içinde sağladık. Allaha hamd olsun, bu konuda tüm çalışmalarımızda İslam ölçülerine göre hareket ediyoruz. Bizim içimizde bir kavga yok. Bizim ilçe yönetimimize bir kişi alınıyorsa istişareyle alınıyor. Bizim için Allah'a kul olmak, Cumhurbaşkanı olmaktan daha yüksek bir mertebedir. Her şeyden önce Allah'a kul olmamız lazım. Allah'a kul olmayan bir vekil, Cumhurbaşkanı olsa neye yarar. Bu sorumluluk ve mesuliyetle yola çıktık." ifadelerini kullandı. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir