• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.474
  • ...
Seydişehir'de Necmettin Erbakan Üniversitesi dönemi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA-Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, STK temsilcileri ve Seydişehir öğretim üyelerinden oluşan 25 kişilik heyet Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker'i makamında ziyaret etti.

Necmettin Erbakan Üniversitesi'nin teknik alt yapısından ve inşaatı hızla devam eden kampus alanının konuşulduğu ziyarette Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi ve Seydişehir Meslek Yüksek Okulunun Necmettin Erbakan Üniversitesine bağlanmasının önemine vurgu yaptı. Yeniliğin Seydişehir ilçesine dinamizm getireceğini söyleyen Sonel, Necmettin Erbakan Üniversitesinin bünyesine kattığı Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi ve Seydişehir Meslek Yüksekokulu'nu eğitim ve öğretim alanında daha da ileri götüreceğini belirtti.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdülkadir Çat'da yaptığı konuşmada "Selçuk Üniversite'si dönemi bitti artık bundan sonra Necmettin Erbakan Üniversitesi olarak Seydişehir'imizde ki fakülte ve Meslek Yüksekokulunu daha iyi seviyelere nasıl getirebiliriz, bunu birlikte ne şekilde yapabilirizin hesabını yapma vaktidir. Başta Sayın Kaymakamımız, Belediye Başkanı olarak biz ve tüm STK temsilcileri bu konuda her zaman Üniversitemizin yanında olacağız ve sizlere destek vereceğiz. Hassaten belediye olarak nasıl bir katkımız olursa sonuna kadar bunu yapmaya hazırız" diye konuştu.

Birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde olmanın önemli olduğunu vurgulayan Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker "Seydişehir Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, Seydişehir'in STK başkanlarının nezaket ziyaretleri de bunun bir göstergesidir. Biz şu ana kadar yapılan hizmetlerinin yanında Seydişehir'in dinamiklerini dikkate alarak hizmet bayrağını daha da yukarı çekeceğiz. Bunu da bugün bize nazik ziyarette bulunan bu değerli kanaat temsilcileriyle birlikte yapacağız. Bu vesileyle kendilerine yaptıkları ziyaret ve bize verdikleri destek den dolayı şükranlarımı sunuyorum. " dedi.

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker'in yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın, Prof. Dr. Birol Akgün, Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Zekeriya Mızırak'da hazır bulundu

Birlikte Rektörlük Yemekhanesinde öğle yemeği yiyen heyet, karşılıklı olarak plaket takdiminde bulundu.(İlyas Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir