• DOLAR 32.554
  • EURO 34.949
  • ALTIN 2444.693
  • ...
Su boşa akıyor BASKİ seyrediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Meydan Mahallesi 1106 Sokakta patlak su borusunun onarılmaması esnafı canından bezdirdi. Çarşı esnafı, Batman Belediyesi`nin ilgisizliğine tepki göstererek yetkilileri asli görevine çağırdı.
 
Çarşı esnafı, su borusunun yaklaşık 15 gündür patlak olduğunu ve defalarca belediye yetkililerine haber verdiklerini ama kimsenin sorunla ilgilenmediğini belirterek yaşanan duruma tepki gösterdi.
 
Her bir aracın geçişi esnasında biriken suyun orada bulunan işyerlerinin camlarına sıçramasının canlarını bezdirdiğini söyleyen mahalle esnafından Fırat Tunç, "Yaklaşık 15 gündür buradaki su borusu patlamış durumdadır. Bu sorun tam bir rezalet haline geldi ve bu rezaletin bir an önce son bulmasını istiyoruz. Akan su çukurda birikiyor ve her araç geçişinde ya üstümüze ya da camlarımıza sıçrıyor. Bu durumu defalarca yetkililere bildirdiğimiz halde ne gelen var giden" dedi.
 
Yaşanan durumdan şikâyetçi olan bir başka esnaf Ümit Bayık ise, "Yaklaşık iki haftadır burada su borusu patlamış ama belediye gelip bakmıyor. Borudan su dışarıya aktığı zaman su birikintisi oluyor. Arabalar buradan geçtiği zaman üstümüze su sıçrıyor ve camlarımız suyun sıçraması ile kirleniyor. Defalarca belediyeyi aramamıza rağmen hiçbir yetkili gelmedi. Esnaf olarak mağdur durumdayız. Yetkilileri görevlere davet ediyorum" ifadelerini kullandı.   (Vedat Aydın - İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir