• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
Vali Arslan inşaatları inceledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Batman Valisi Yılmaz Arslan, kamu yatırım alanlarında incelemelerde bulundu.

 

Vali Arslan, incelemelerine ilk olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmam Hatip Lisesi ile başladı. Arslan burada devam eden tadilat çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Vali Arslan'ı, Vali Yardımcısı Şener Çağlar, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Abdülkadir Özer, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onan, Milli Eğitim İl Müdür Vekili M. Ali Atalay, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Metin Gözeoğlu ve ilgili müdürlüklerden uzmanlar karşıladı.

 

Okulda incelemelerde bulanan Vali Arslan, sınıfları ve çevreyi gezerek yetkililerden bilgi aldı. Vali Arslan, okula estetik bir görünüm kazandırmak için gereken düzenlemelerin yapılmasını istedi.

 

Vali Arslan daha sonra Kuyubaşı Toki Mevkiinde inşa edilen ve çok amaçlı salon, kütüphane, mutfak, yatakhane ve dersliklerden oluşan 40 kişi kapasiteli hizmet binasında incelemelerde bulundu.

 

Vali Arslan ve beraberindekiler son olarak 16 derslik, 300 kişilik yurt, 10 dairelik lojman ve 100 kişilik spor salonundan oluşan Fen Lisesi Kampüsü inşaat alanında incelemelerde bulundu.

 

İnşaat alanında yetkililerle bir süre sohbet eden Vali Asrlan, okul inşaatı hakkında bilgi aldı.

 

Vali Arslan kamu inşaatlarının yapımında kalite sorununun mutlaka aşılması gerektiğinin altını çizerek, müteahhitlerin ve kontrol elemanlarının daha duyarlı olmaları gerektiğini vurguladı. (Mehmet Mikyas-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir