• DOLAR 32.223
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2444.474
  • ...
İşgalci siyonistler Filistinlilere saldırdı: Bir şehit 8 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgal edilen Filistin topraklarındaki saldırı ve insan dışı muamelelerine devam eden işgalci siyonistler, Filistin'in Batı Şeria bölgesinin kuzey kesiminde yer alan Nablus'un doğusundaki Balata Mülteci Kampı'na saldırarak bir Filistinliyi şehit etti, 8'ini de yaraladı.

İşgalci siyonistler, yaptığı saldırıda kampı ahalisinden Faris Haşşaş isimli bir genci şehit etti.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada birinin göğsünden diğerinin ise baldırından yara alan 2 kişinin Rividya Hükümet Hastanesine ulaştırıldığı belirtilirken yerel kaynakların aktardığı bilgiler göre ise 8 kişi yaralandı.

Çevredeki evlere keskin nişancılar yerleştirdiler

Şehit edilen Faris Haşşaş

İşgalci siyonistler tarafından kuşatılan evde bulunan bir gencin teslim olması istenince genç silahla karşılık verdi, siyonist işgalciler bu durum üzerine eve 2 adet roket attı. Çevredeki evlerin çatısına keskin nişancılar yerleştiren İşgalci siyonistler, kendilerine karşı direnen Filistinlilerin üzerine ateş ettiği kaydedildi.

Öte yandan işgalci siyonistler, Filistinlilere ait ilk yardım araçlarının ve ambulansların saldırı alanına ulaşmalarını ve yaralılara müdahale etmelerini engellemek amacıyla bu araçlara da ateş ettikleri dikkat çekti. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir