• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
PKK Türkiye`de Deşifre Oldu, Sıra Suriye`de
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Şükrü Tontaş / Haber-yorum

Bulunduğu bölgelerde kendisinden başka hiç kimseye hayat hakkını tanımayan PKK ve onun uzantıları konumundaki yapılar bazen güçleri yetmediği zamanda İslam karşıtı rejimlerle de işbirliği yaparak Müslümanlara ve Müslümanların değerlerine saldırarak savaş açmışlardır. Bunu halkın gözünde meşrulaştırmak için işbirliği yaptığı rejimlerle birlikte Müslümanlara karşı karalama kampanyaları başlatmışlardır.

1990’lı yıllarda Kürdistan coğrafyasında Müslüman Kürt halkının namusunu, iffetini, İslami ve insani değerlerini bu canilerden muhafaza etmeye çalışan Hizbullah Cemaatine ve onun varlık gücünü hazmedemeyen PKK ve yandaşları ilk önce çoluk çocuk demeden bu Cemaatin mensuplarını katletmeye başladılar. Halkın onlara olan sadakatini ve sevgisini kıramayanca Cemaate sempati duyan ve destekleyen aileleri tehdit ederek, kimi zamanda ibret olsun diye ahlaka ve insanlığa sığmayan davranışlar sergileyerek katliamlar yaptılar.

Kürdistan coğrafyasında Hizbullah Cemaatini bahane ederek Müslüman Kürt halkına inançlarını yaşama hakkını tanımadılar. Bu sindirme politikasını tek başına yapamayacağını anlayan PKK ve yandaşları 90 yıldır İslam’a ve Müslümanlara savaş açan Kemalist rejimle işbirliği yaparak Müslüman Kürt halkına savaş açtılar. PKK, kimi zaman rejimin muhbirliğini yaparak kimi zamanda rejimle işbirliği yaparak Müslümanları katletti. Bunu yaparken de Kürt halkının özgürlüğü için yaptığını kendi iftira haber ajanslarıyla ve işbirliği olan rejimin kartel medyasıyla yaptı.

2000 sürecinden sonra Türkiye`deki Müslüman halk, yılardır PKK’ nin Kürt halkı adına yaptıkları zulümleri, rejimle işbirliği yaparak Müslümanlara yönelik yaptıkları katliam ve karalamaları deşifre ederek itimat etmeyince bu kez PKK ve uzantısı olan PYD bu senaryoyu Suriye`de uygulamaya başladı. İki yıla yakındır Suriye`de Baas rejimi çoluk-çocuk, Kürt-Arap, Şii-Sünni demeden mazlum halkı katletmektedir. Bu katliamlara karşı PYD güçleri Baas rejiminin yanında yer alarak Müslüman halkı katletmiştir.

Suriye`de akan kana karşı sesiz kalan bu derin ve eli kanlı yapılar Türkiye`de deşifre olunca şimdi de Baas rejimiyle işbirliği yaparak Rojava Kürt halkını bahane ederek kendi iftira haber ajanslarının vasıtasıyla Hizbullah başta olmak üzere İslami camiaları karalama kampanyalarına başladılar. Türkiye`de başaramadıkları gibi Suriye’de de başaramayacaklarını, artık Müslüman Kürt halkını gayri İslami ideolojiler uğruna sokağa dökemeyeceklerini Rojava iftiralarından sonra anlayacaklarını umut ediyorum. Artık herkes bilmelidir ki, Müslüman Kürt halkı kendini temsil edecekleri yapıları çok iyi biliyordur. İslami ve insani değerlerine savaş açanların kendilerini temsil edemeyeceklerini çok iyi anlamışlardır.
Selam ve dua ile…

Bu haberler de ilginizi çekebilir