• DOLAR 32.588
  • EURO 35.038
  • ALTIN 2456.306
  • ...
 Muhbir ANF İş Başında!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Münir Aydın / Analiz / doğruhaber 

Yaptığı haberler nedeniyle birçok İslami camiayı hedef haline getiren ANF, geçtiğimiz günlerde Özgür-Der`i haber yaparak hedef haline getirmişti. Bu haberler neticesinde Özgür-Der Van Şubesine Molotoflu ve silahlı saldırı gerçekleşmişti.

Hedefine sürekli İslami camiaları koyan ANF, yaptığı haberlerle adeta adres gösteriyor. Hedef haline getirdiği İslami camialarla ilgili bütün bilgileri haberde paylaşarak adeta kolluk kuvvetlerini göreve çağırıyor…

ANF yaptığı en son haberde Tevhid dergisini ve Halis Bayancuk`u hedef tahtasına koydu. Yaptığı haberde Tevhid dergisi ve Halis Bayancuk ile ilgili bütün bilgileri paylaşıyor, birilerinin harekete geçmesini istiyor.

Her fırsatta İslami davadan tutuklu bulunan Hacı Bayancuk`a iftira ve karalama propagandasından vazgeçmeyen ANF, bu defa Hacı Bayuncuk ve oğlu Halis Bayancuk`u hedef haline getiriyor.

Hacı Bayancuk`u kontra şefi olarak niteleyen ANF, aslında yaptığı haberlerle kimlerin emellerine hizmet ettiğini gözler önüne seriyor.

Tamamen provokatif içerikli olan haber, adeta özgeçmiş niteliğindedir. Haberle ilgili herhangi bir fotoğrafın veya videonun olmaması da haberin masa başı hedef gösterme haber olduğunu göstermektedir.

Rojava`da yaşanan çatışmalar neticesinde nerelere sataşacağını şaşıran ANF, BDP`li belediyelerin PYD`ye olan yardımlarını görmezken, Türkiye`deki İslami camialar tarafından Suriye Kürdistan`ına giden yardımları haber görmezden gelmesi ise ANF`nin bu yardımlardan ne kadar da rahatsız olduğunu göstermektedir.

ANF`nin muhbirlik niteliğindeki haberleri ne ilktir ne de son olacağa benziyor. Adres gösterip, hedef haline getirdiği bütün insanlara kolluk kuvvetleri tarafından operasyonların yapılması ise ANF`nin kime çalıştığını göstermektedir.

Adres göstermekten vazgeçmeyen ANF`ye şu atasözünü hatırlatmakta fayda var. "Keser döner, sap döner gün gelir hesap döner.”

Bu haberler de ilginizi çekebilir