• DOLAR 32.588
  • EURO 35.038
  • ALTIN 2456.306
  • ...
Mersin HÜDA PAR yeni binasında bayramlaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Mersin İl Teşkilatı kısa süre önce taşındığı yeni hizmet binasında parti yöneticileri, üye ve gönüllüleri ile bayramlaştı. Bayramlaşma da HÜDA PAR Mersin İl Başkanı Salih Demir hazır bulundu.

Bayramlaşma saat 14.30`da Hafız Hüseyin Akyürek Hoca`nın Kur`an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından Hür Dava Partisi Mersin İl Başkanı Salih Demir, günün önemine binaen kısa bir konuşma yaptı.

Demir, "Bayram sevincimiz biraz buruk, biraz kısık ama en nihayetinde bir Ramazan Bayramına girmiş bulunuyoruz. İnşallah bu Ramazan bütün ümmeti Muhammed`e hayırlara vesile olur. Bu konuda kardeşlerimizde gerçekten dua etsinler, dua edelim. Rabbim hayır ve bereket getirsin İnşallah. Bugün yeryüzünde Müslümanların yürekleri acılı, Müslümanlar çok sancılı... Özellikle Mısır`daki kardeşlerimizin 40 gün devam eden direnişleri, duruşları ümmete inanç pompalıyor. Ümmeti Muhammed`e bilinç ve şuur pompalıyor. Kardeşlerimizin orada çekmiş olduğu sıkıntılar bizi buruk bir bayram havasına soktu. Suriye`de Müslüman kardeşlerimize reva görülen zülüm herkesin malumu. Ümmetin kanayan bir yarası da ora" diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından salâvatlar eşliğinde bayramlaşmaya geçildi. Program ikramların ardından son buldu. (Osman Öksüz-İLKHA)
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir