• DOLAR 32.361
  • EURO 34.967
  • ALTIN 2325.089
  • ...
"Belediye başkanı bizimle görüşmüyor"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman Engelleri Aşanlar Derneği Şube Başkanı Nurullah Mehmetoğlu, Belediye Başkanvekili Serhat Temel ile bir yıldan bu yana randevu almalarına rağmen görüşemediklerini belirterek duruma tepki gösterdi.


Bir yıl içinde 9 kez randevu almalarına rağmen Başkanın kendilerini ciddiye almadığını belirten Engelleri Aşanlar Derneği Şube Başkanı Nurullah Mehmetoğlu, buna bir anlam veremediklerini söyledi.


Mehmetoğlu açıklamasının devamında, "Bizim amacımız sorunlarımızı Başkanımıza aktarmaktır. Ancak her randevu talebimize karşı bizi yardımcılarına yönlendirmesi ve sorunumuzun çözüme kavuşmaması biz engellileri ciddi anlamda üzmüştür. Buna rağmen diğer mülki amirleri ile en geç 3 gün içinde görüşme imkânı buluyoruz. Belediye başkan vekili Sayın Serhat Temel'in bize karşı olumsuz tavrına bir anlam vermiş değiliz. Yüzlerce üyemizin sorunlarını çözmek için canla başla çalışırken, başkanvekilimizin bize karşı ve tüm engellilere karşı tavrını düzeltmesini bekliyoruz" diye konuştu. (M. Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir