• DOLAR 32.251
  • EURO 34.899
  • ALTIN 2388.456
  • ...
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Saat 17:00’yi beklemek lazım Sinan Oğan’ın açıklamasını. Bizim partimizin çok güçlü bir yapısı vardır. Siyasette toplumdan devlete doğru bakılmalı. Biz diğer adayların oylara da bakıyoruz. Türkiye’nin birlik bütünlüğü açısından vatandaşlarımızın çok hassas olduğunu görüyoruz. Kılıçdaroğlu’nun sessiz kalması. Terör örgütleri cumhuriyeti yıkacağız yeniden kuracağız diyorlar.

'SAYIN OĞAN’A OY VERENLER TERÖRLE MÜCADELEDE HASSAS'

Kılıçdaroğlu sahte milliyetçilik üretmeye başladı. Millet İttifakı PKK terör örgütünün açıklamalarına sessiz.

Sinan Oğan’ın daha yakın yaklaşımı olduğunu görüyoruz. Sayın Oğan’a oy verenler terörle mücadelede hassas. Cumhur İttifakı'nın değerlerine yakınlar.

O gece İmamoğlu ve Yavaş yalan söyledi. 'Biz açık ara öndeyiz' dediler. Milli iradeye, vatandaşa saygısızlık. Sandığa ipotek koyar gibi sandık sonucunu ilan ediyorlar. Ben çıktım vatandaşımıza saygı gösterin dedim.

'DEPREMZEDELERE YÖNELİK SİSTEMATİK BİR SALDIRI YAPILIYOR'

Bunlar terör örgütlerine söylemedikleri sözleri işçiye, esnafa, öğretmene söylediler. Bunların demokratlıkları sahte bir demokratlık. Sayın Muharrem İnce’ye karşı büyük bir linç kampanyası yaptılar. İnce’ye karşı yapılanlara sessiz kaldılar. İnsanın demokrat olup olmaması Seçim zamanlarında çıkar. Seçim gecesinden sonra masaya yumruk attılar. Depremzedelere yönelik sistematik bir saldırı yapılıyor.

'BİZ SEÇİM GECESİ RESMİ VERİLERİ BEKLEDİK'

Cumhur İttifakı önde çıktı, son oy sayılana kadar sandıklara saygı duyduk. CHP’ye oy vermiş vatandaşlar da manipülasyonu reddetti. CHP sisteminde kaybettiğinizi görüyorsanız, iki belediye başkanı neden kazandık diye açıklama yapıyor. Kendi yalan yanlış bilgisini hakikat gibi veriyor. Seçim gecesi linç kampanyası başladı. Biz seçim gecesi resmi verileri bekledik.

Bu haberler de ilginizi çekebilir