• DOLAR 32.273
  • EURO 34.82
  • ALTIN 2458.478
  • ...
Batman Milletvekili Ramanlı'ya tebrik ziyaretleri yoğun şekilde sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği genel seçimlerinde AK Parti listesinin 2'nci sırasından Batman Milletvekili seçilen HÜDA PAR Sözcüsü Serkan Ramanlı'nın seçim lokaline farklı kesimlerin tebrik ziyaretleri sürüyor.

Gün içerisinde, gruplar halinde yoğun bir şekilde tebrik ziyaretleri gerçekleşti.

Kozluk ilçesinden aralarında Kozluk Muhtarlar Derneği Başkanı Muhittin Serikli, köy muhtarları ve Kozluk halkından kalabalık bir kitle Serkan Ramanlı'nın seçim lokaline tebrik ziyaretinde bulundu. 

Sason ilçesinden Kendo aşireti mensubu Cılkas (Yuvarlı Çay) köyünden Hacı Ali Çelik ve köy halkı ile AK Parti Batman milletvekili aday adayı ve Sason Koram aşireti mensubu Sabahattin Aslan kalabalık bir heyetle tebrik ziyaretinde bulundu.

Tebrik ziyaretine gelen heyetler, sonuçların Batman ve Ramanlı için hayırlı olmasını dileyerek, Serkan Ramanlı'nın bütün Batman'ın vekili olarak halka hizmet sunacağını ve başarılı hizmetlere imza atacaklarına inandıklarını belirtti.

Tebrik amaçlı olarak Batman Milletvekili Serkan Ramanlı'nın seçim lokaline gelen heyetleri HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin ve parti yetkilileri karşıladı.

Halkın destek ve tebrik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahin, Batman milletvekili seçilen Ramanlı'nın bütün Batman'ın vekili olarak herkesi kucaklayacağını ve memlekete sahip çıkacağını ifade etti. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir