• DOLAR 32.273
  • EURO 34.715
  • ALTIN 2396.226
  • ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın  2’nci tur yol haritası!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, ikinci tur için 10 gün boyunca yürüteceği kampanyaya ilişkin ayrıntılar belli oldu. Edinilen bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın bu süreçte öncelikle televizyon programlarına ağırlık vererek deprem bölgesine bir ziyaret daha gerçekleştirmesi planlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oy oranının yüksek olduğu bazı illerde de yeniden sahaya inerek miting yapması planlanıyor.

Bu süreçte Erdoğan ayrıca, MYK üyelerini de Ankara, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere bazı büyükşehirlerde görevlendirdi. MYK üyeleri sahaya inerek büyükşehirlerde Erdoğan için destek isteyecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ayrıca bu süreçte tüm AK Parti teşkilatının sahada olması için talimat verdiği ve kurmaylarını “Asla rehavete kapılmayın” diye uyardığı öğrenildi.

Erdoğan, ikinci tur seçimine kadarki süreçte kullanacağı söylemlerde ‘istikrar’ ve ‘bütünlük’ vurgusu yapacak. Meclis’te Cumhur İttifakı’nın çoğunluğu alması nedeniyle yeni dönemde sistemin tıkanmaması gerektiğini anlatacak.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalması nedeniyle her ilde AK Parti ve MHP’den oluşan ortak Seçim bürolarının kurulması da gündeme geldi. Ayrıca Devlet Bahçeli’nin de miting yaparak Cumhurbaşkanı ERDOĞAN’a ikinci tur için destek isteyeceği belirtiliyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir