• DOLAR 32.267
  • EURO 35.441
  • ALTIN 2519.743
  • ...
CHP'de işler karıştı: Tuncay Özkan gitmeden
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 49,50'lik oy oranıyla yarışı önde götürmesi CHP'de kriz çıkardı

Meclis seçimlerinde ağır bir yenilgi alan Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise kazanma ihtimali -neredeyse- sıfırlanan CHP'de kavgalar baş gösterdi.

Muhalif gazeteci Bahar Feyzan, seçim gecesi CHP içerisinde yaşananlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

 CHP'nin seçim sürecini yönetemediğini belirten Feyzan,Kemal Kılıçdaroğlu'nun yakın çalışma ekibine özellikle Tuncay Özkan'a yüklendi.

Yenilgiyi Özkan'a bağlayan Feyzan, böyle devam edilirse Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 10 seçim daha kazanacağını söyledi.

"TUNCAY ÖZKAN CHP'DEN GİTMEDİKÇE HİÇBİR SEÇİM KAZANILAMAZ"

Tuncay Özkan'ın CHP'den gitmediği sürece hiçbir seçimin kazanılamayacağını ifade eden Feyzan, Özkan'ın partiyi avucunun içine aldığını vurguladı.

Özkan'ın CHP içerisinde her şeye müdahale ettiğini de sözlerine ekleyen Feyzan, Özkan'ın Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'la da sorun yaşadığını ifade etti.

"ERDOĞAN 10 SEÇİM DAHA KAZANIR"

İşte Bahar Feyzan'ın CHP ve Tuncay Özkan'a yönelik eleştirileri şu şekilde:

"Evet Onursal Adıgüzel gitti doğru ama asıl şunu söyleyeceğim CHP’den Tuncay Özkan gitmeden çok net söylüyorum CHP hiçbir seçimi kazanamaz. Erdoğan’ın ömrü yeter mi bilemem ama Erdoğan bir 5 seçimi daha kazanır, hatta ömrü yeterse 10 seçim daha kazanır çok net söylüyorum bunu. Partiyi de avucunun içine almış, medyasını da kurmuş orada. Partide hiç kimsenin gözünü açtırmıyor, sesini çıkaran olursa fişini çekiyor. Kemal Bey’i de kendi yönettiğini düşünüyor. Dün akşam belediye başkanlarına yaptığı şeyi buradan anlatmayacağım. Mansur Bey’e ve Ekrem Bey’e duyduğum saygıdan anlatmayacağım."

Bu haberler de ilginizi çekebilir