• DOLAR 32.185
  • EURO 34.882
  • ALTIN 2491.82
  • ...
Mersin Milletvekili Adayı Dinç, oyunu kullandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Oy kullanma işlemi için milletvekili adayı olduğu bölgede bulunan Akdeniz İlçesi Mehmet Dağlı İmam Hatip Ortaokulu'na gelen AK Parti listelerinden Mersin Milletvekili Adayı olan Faruk Dinç, 28'inci dönem milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için oyunu kullandı.

Mersin Milletvekili Adayı Dinç Akdeniz ilçesinde oyunu kullandıktan sonra seçmenlerin kentte oy verme işlemi gerçekleştirdiği okulları ziyaret etti, sandık görevlileri ve seçmen ile sohbet etti.

Seçimin şu ana kadar huzurla ve güven içinde devam ettiğini söyleyen Dinç, oy kullanımı sonrasında okul bahçesinde yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Rabbim her şeyden önce bu seçimi hayırlara vesile kılsın. Bu seçim ülke adına, memlekete adına inşallah hayırlar getirir. Biz de vatandaşlık görevi olarak oyumuzu kullandık, birkaç mahallede okullarımızı ziyaret ettik elhamdülillah herhangi bir problem yok. Vatandaşlarımız huzur içerisinde oyunu kullanıyor. İnşallah biz de seçimimizi yaptık. Biz inşallah bu seçimde memleketimizin idarecilerini seçeceğiz. İnşallah akşam da huzur içerisinde herkes sandıktan çıkan iradeye saygı gösterecek. Kardeşlik ve huzur içerisinde, herkes memlekette işlerine devam edecektir." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir