• DOLAR 32.788
  • EURO 35.16
  • ALTIN 2457.99
  • ...
Adana'da İl Müftülüğünce "100 Şenlikte Buluşuyoruz" etkinlikleri düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sabancı Merkez Camii'nde Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda çocuklar farklı etkinlikler sergiledi. Adana İl Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarında eğitim alan çocuklara, TRT Çocuk sunucusu, Tiyatro Sanatçısı Hüseyin Goncagül ve ekibi tarafından Hacivat-Karagöz, Nasrettin Hoca, Çocuk İlahileri, Kukla ve benzeri gösterilerden oluşan "100 Şenlikte Buluşuyoruz" temasıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Balonlarla süslenen Sabancı Merkez Camii Bahçesi, İl Müftülüğüne bağlı Tarık Karadağ ve ekibinin ilahi ve ezgileriyle başlayan program, coşkuyla devam etti.

Çocuklara etkinlik boyunca çeşitli ikramlar yapılırken, renkli balonlar da hediye edildi. Veli ve öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği programda konuşan İl Müftüsü Mehmet Taşçı, "Adana Müftülüğü olarak Adana'nın medar-ı iftiharı 4-6 yaş grubu Kur'an kursu öğrencilerimizle güzel bir programda bir araya geldik. Programın düzenlenmesinde emeği geçen Kur'an kursu öğreticilerimize,  katılım sağlayan velilerimize ve minik öğrencilerimize ve bu etkinlikte güzel sunumlarıyla çocuklarımızı neşelendiren Tiyatro Sanatçısı Hüseyin Koncagül ve ekibine teşekkür ederim." dedi.

Düzenlenen programa İl Müftüsü Mehmet Taşçı, İl Müftü Yardımcıları Hacı Ahmet Başaran ve Durdane Coşkun, Merkez İlçe Müftüleri, öğrenci velileri, merkez ilçelerden 4-6 yaş grubu Kur'an kursu öğreticileri ve öğrencileri katıldı.

Program, vatan için canlarını feda eden ve Gazze şehitleri için okunan Fatihalar ve yapılan dua ile sona erdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir