• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Serkan Ramanlı'ya destek devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İlk olarak Batman'ın Beşiri ilçesi Raman aşireti mensubu Ayrancı (Dêraqira) köylüleri kalabalık bir şekilde HÜDA PAR ve AK Parti seçim lokallerini ziyaret edip Serkan Ramanlı'yı ve AK Partiye desteklerini açıkladı.

Gercüş’ün Yüceköy (Balanê) köyü halkı geniş katılımlı şekilde HÜDA PAR ve AK Parti seçim lokallerini ziyaret edip Serkan Ramanlı'yı ve AK Partiyi destekleme kararı aldıklarını ilan etti.

Yine Beşiri ilçesi AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Şen ve beraberindeki ilçe teşkilatı mensuplarından oluşan büyük bir kitle destek amaçlı olarak Serkan Ramanlı seçim lokalini ziyaret etti.

Yine Sason ilçesi Bidri aşiretine mensup kalabalık bir grup HÜDA PAR ve AK Parti seçim lokallerini ziyaret edip Serkan Ramanlı'yı ve AK Partiyi desteklediklerini ifade etti.

Destek amaçlı kitlesel ziyarette bulunan heyetleri HÜDA İstişare Kurulu Başkanı İsa Aydın ve HÜDA PAR yetkilileri, seçim lokalinde karşıladı.

Halkın destek ve ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın, teveccüh ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Aydın, Serkan Ramanlı’nın bütün Batman’ın vekili olarak halka özlenen hizmeti sunacağını ve örnek vekilliğin nasıl olacağını göstereceğini söyledi.

Destek ziyaretinde bulunan heyetler de, seçimlerde Serkan Ramanlı ve AK Parti adaylarını destekleme kararı aldıklarını ve bu amaçla seçim lokalini ziyaret ettiklerini belirterek, bu seçimin ülke ve memleket için hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını temenni ettiklerini kaydetti. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir