• DOLAR 32.271
  • EURO 34.708
  • ALTIN 2403.811
  • ...
HÜDA PAR'a saldırayım derken..
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

tv100'deki programın konukları arasında yer alan  Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğurlu HÜDA PAR'ı ismi üzerinden eleştireyim derken rezil oldu. 

Uğurlu, "Bu ülkede HÜDA PAR adlı, HÜDA ne demek? Allah! Allah'ın Partisi olur mu ya? Niye itiraz etmiyorsunuz? 4 tane milletvekili aldı! Niye itiraz etmiyorsunuz?" dedi.

Programın diğer konukları Uğurlu'yu "Lütfen gazeteciliğinizi sorgulayın!" , "İnternet sitesinden tanımını gösterin", ''HÜDA PAR Hür Dava Partisi'nin kısaltılmış hali'' ifadeleriyle eleştirdi.

Uğur'lunun açıklamasına ilişkin HÜDA PAR Teşkilat Başkanı Dr. Halef Yılmaz sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Yılmaz, paylaşımında HÜDA PAR'ın tanımını açıkladı. 

Yılmaz açıklamasında, "Cahillere anlatmak zordur.
Diplomalı cahillere ise daha zordur.
Bilmediği şeyi bildiğini zanneden cahillere ise çok daha zordur.
Ben yine de anlamak ve öğrenmek isteyen hakikat taliplilerine durumu arz edeyim.
HÜDAPAR (HÜr DAva PARtisi)'nin kısaltılmış halidir.
Parantez içinde büyük harflerle yazdığım HÜ DA PAR kelimelerinin birleşimidir.
İlla kısa ismine mâna bulmakta zorlananlara kısa ismi olan HÜDA'nın manasını da söyleyelim. Bunu basit bir sözlük bilgisi ve azıcık Kur'an bilgisi olan herkes bilir.
HÜDA, Kur'an-ı Kerim'de geçen bir tabirdir. Hidayet yani Doğsdoru yol, hakikat yolu, eğrilik Ve yanlışlık olmayan doğru yol mânalarına gelir.
Hakikati öğrenmek ve doğruyu bulmak ülkenin selametle birlik, beraberlik, huzur ve kardeşlik içerisinde adalet temelinde yönetilmesini isteyenlere ve cahillikte ısrar etmeyeceklere doğruyu ve hakikati gösterip klavuzluk yapacak olan partimiz HÜDAPAR'dır inşaallah." ifadelerine yer verdi. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir