• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Serkan Ramanlı'ya destek ziyaretleri devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti Batman Milletvekili Adayı Serkan Ramanlı'nın seçim lokaline Batman'da yaşayan Kayapınarlılar (Aynkâflılar) ve Narinler ailesi ile Beşiri ilçesinden Reşkotan aşireti mensupları kalabalık bir kitle halinde destek ziyaretinde bulundular.

Narinler ailesi, kalabalık bir heyet olarak Serkan Ramanlı seçim lokalini ziyaret edip Serkan Ramanlı'yı ve AK Parti'yi destekleme kararı aldığını açıkladı.

Milletvekili adayı Serkan Ramanlı, İl Başkanı Davut Şahin ve HÜDA PAR yetkilileri Narin ailesini seçim lokalinde karşıladı.

Narin ailesinin destek ve ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ramanlı, teveccüh ve desteklerin önemine vurgu yaptı.

Narinler adına açıklama yapan Hacı Mehdi Narin, "Habizbini aşireti mensubu Narinler ailesi olarak seçimde Serkan Ramanlı ve AK Parti adaylarını destekleme kararı aldık. Bu amaçla seçim lokalini ziyaret ettik. Bu seçimin ülkemiz ve memleketimiz için hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını ve adaylarımızın Meclis'e gitmesini temenni ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Gün içerisinde bir diğer destek ziyareti de Kayapınar beldesi sakinlerinden geldi. Serkan Ramanlı seçim lokalini ziyaret ederek destekte bulunan Kayapınarlıların ileri gelenlerinden Hacı Emin Gümüş, Ali Özmen, Ramazan Aslan ve belde halkından oluşan kalabalık bir kitle, Batman Milletvekili Adayı Serkan Ramanlı'ya desteklerini iletti.

Kayapınarlıları seçim lokalinde heyeti karşılayan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cevher, Merkez İstişare Kurulu Başkanı İsa Aydın, İl Başkanı Davut Şahin ve parti yetkilileri, katılım ve desteklerinden dolayı Kayapınarlılara teşekkür etti.

Ziyaret sırasında açıklama yapan Hacı Emin Gümüş, Kayapınarlılar olarak seçimde AK Parti adaylarını destekleme kararı aldıklarını kaydetti.

Bir diğer destek ziyareti de Reşkotan aşiretinden geldi

Batman'ın Beşiri İlçe Belediye Başkanı ve Reşkotan Aşireti lideri Sait Karabulut ve aşiret mensupları, Serkan Ramanlı ve AK Parti seçim lokallerini ziyaret ederek desteklerini sundu.

Batman'ın Beşiri ilçesi Reşkotan aşireti lideri ve Beşiri İlçe Belediye Başkanı Sait Karabulut, beraberinde Abdurrahman Şen ve Reşkotan aşireti mensuplarıyla birlikte HÜDA PAR ve AK Parti seçim lokallerini ziyaret edip Serkan Ramanlı'yı ve AK Parti'yi destekleme kararı aldığını açıkladı.

Ziyarette bir konuşma yapan Karabulut, "AK Parti adayları Ferhat Nasıroğlu, Serkan Ramanlı ve diğer adayları destekliyoruz. Bu amaçla HÜDA PAR ve AK Parti lokallerini ziyaret ettik. Bu seçimin ülkemiz ve memleketimiz için hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını ve adaylarımızın meclise gitmesini temenni ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Seçim lokalinde Karabulut ve heyetini karşılayan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cevher, İstişare Kurulu Başkanı İsa Aydın, İl Başkanı Davut Şahin ve parti yetkilileri, katılım ve desteklerinden dolayı Karabulut ve beraberindeki heyete teşekkür ederek desteklerinin değerli olduğuna vurgu yaptı. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir