• DOLAR 32.183
  • EURO 34.983
  • ALTIN 2511.384
  • ...
Serkan Ramanlı'nın seçim lokaline ziyaretler devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye Kardeşlik Birliği (TÜRKAB) Batman Şube Başkanı Selman Tür ve yönetim kurulu üyeleri, Ramanlı'nın seçim lokaline bir ziyaret gerçekleştirdi.

TÜRKAB heyetini seçim lokalinde karşılayan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cevher ve parti yetkilileri, ziyaret ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

TÜRKAB Şube Başkanı Tür de seçimlerde Ramanlı'ya başarılar diledi.

Gün içerisindeki bir diğer ziyaret de eski siyasetçilerden geldi.

AK Parti eski Batman İl Başkanı ve iş adamı Muzaffer Bağ ile Refah Partisi döneminde Batman Belediye Başkan Yardımcısı ve iş adamı Abdurrahman Uçak, beraberlerindeki heyetle Serkan Ramanlı'nın seçim lokaline ziyaret gerçekleştirdi.

Bağ ve Uçak ile beraberlerindeki heyeti seçim lokalinde karşılayan HÜDA PAR İl Yönetimi, ziyaret ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Siyasetçi ve iş adamları Muzaffer Bağ ve Abdurrahman Uçak da AK Parti adayları Ferhat Nasıroğlu, Serkan Ramanlı ve diğer adayları destekleme adına HÜDA PAR seçim lokalini ziyaret ettiklerini söyledi.

Bu seçimin hayırlı bir şekilde sonuçlanması temennisinde bulunan Bağ ve Uçak, adayların Meclis'e gitmesini arzu ettiklerini belirtti. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir