• DOLAR 32.187
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2508.461
  • ...
Minik çocuklar Mevlid-i Nebi etkinliğinde duygularını paylaştılar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da düzenlenen Mevlid-i Nebi etkinliğine en büyük heyecan ve coşku çocukların yüzlerinde belirdi.

Duygularını ifade eden çocuklar, etkinliğe katılacakları için çok mutlu ve heyecanlı olduklarını olduklarını belirtti.

Elif Miray Karakoç

Mevlid-i Nebi etkinliğine katılmanın heyecanıyla sabaha kadar uyuyamadığını ifade eden Elif Miray Karakoç, "Peygamber Efendimizi çok seviyorum. Buraya kutlu doğum etkinliğine katılmak için geldim. Etkinliğe katılmak için heyecandan sabaha kadar uyuyamadım." şeklinde konuştu.

"4 yıl uzun zaman sonrası Mevlid-i Nebi etkinliğine katıldık çok mutluyuz"

Musa Toprak

Uzun zamandır yapılamayan Mevlid-i Nebi etkinliğinin bu yıl düzenlenmesiyle çok mutlu olduklarını aktaran Musa Toprak, "Deprem bölgesi Adıyaman'dan geldim. 4 yıl uzun zaman sonrası Mevlid-i Nebi etkinliğine katıldık çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Ecrin Yaren Aykan

Uzun zamandır yapılacak olan etkinlik gününü merakla beklediklerini vurgulayan Ecrin Yaren Aykan, "Uzun zamandır bu anı bekliyorduk çok sevinçliyiz. Diyardbakır'dan katılım gösterdik. 5 kişi geldik. Uzun zamandır etkinlik yapılmadığından çok meraklıyız." dedi.

İslam Adıgüzel

İslam Adıgüzel, etkinliğe anne-babasıyla geldiğini ve çok mutlu oldularını belirterek, "Mevlid-i Nebi etkinliğine annem ve babamla geldim çok heyecanlıyım. Çok mutluyum şu an." şeklinde ifade etti.

"Hazreti Muhammed Aleyhisselam'ı çok sevdiğimden etkinliğe katıldım"

Muhammed Mehdi

Muhammed Mehdi de Hazreti Muhammed Aleyhisselam'ı çok sevdiğinden etkinliğe katıldığını ifade ederek, "Kutlu doğum için Diyarbakır'dan geldim. Hazreti Muhammed Aleyhisselam'ı çok sevdiğimden etkinliğe katıldım." ifadelerine yer verdi.

Muhammed Gültekin

Mevlid-i Nebi etkinliğine katılmak için Kayseri'den geldiklerini belirten Muhammed Gültekin ise, "Kutlu Doğum programı için Kayseri'den geldim. Bayağı heyacanlıyım. Geçen etkinlikte çok daha güzeldi." şeklinde ifade etti.

Ahmet Yasin

Hazreti Muhammed Aleyhisselam'ı anmak için etkinliğe katılan Ahmet Yasin, "Bismil'den geldim. Buraya Peygam Efendimizi anma etkinliğine geldim. Peygamber Efendimizi çok seviyorum." ifadelerni aktardı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir