• DOLAR 32.56
  • EURO 34.928
  • ALTIN 2441.129
  • ...
Batman'daki muhtaç ailelere yardımlar devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Batman'da engelli, yaşlı, yetim ve öksüzleri tespit ederek yardım eli uzatan Gönül Elçileri, Ramazan ayı nedeniyle artırdıkları ziyaretlerini Hürriyet Mahallesi'nde sürdürdü. Ziyarete, Batman Valisi Yılmaz Arslan'ın eşi Hümeyra Arslan ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

Hürriyet Mahallesi'nde beş aileyi ziyaret eden Gönül Elçileri, yanlarında getirdikleri gıda kolilerini ziyaret ettikleri ailelere vererek Mübarek Ramazan ayı nedeniyle bir nebze de olsa sıkıntıları hafifletmeye çalıştı.

Ziyaret sırasında çocuklarla da yakından ilgilenen Gönül Elçileri, gittikleri evlerde çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Gönül Elçileri ailelerle iftar açtı
Batmanlı Gönül Elçileri iftar saatinde Belde Mahallesi'nde bir eve misafir olurken oruçlarını yanlarında getirdikleri yemeklerle ve aile ile birlikte açtı.
İftardan sonra aile bireyleri ile bir süre sohbet eden Gönül Elçileri, ailenin sıkıntı ve ihtiyaçlarını dinledi. Gönül Elçileri, ailenin ihtiyaçların giderilmesi için ilgili kurumlara işbirliği yaparak ihtiyaçların karşılanacağını belirttiler.
(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir