• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
HÜDA PAR’dan Medya Mensupları Derneğine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Heyetini, Tarsus Medya Mensupları Derneği 2'nci Başkanı Nevzat Doğan karşıladı. Ziyarette Ülke ve yerel gündemle ilgili konular konuşuldu.

Ziyarette, HÜDA PAR Tarsus İlçe Başkanı Hikmet Tanış parti olarak yapmış oldukları Köy, Muhtar, Kurum ve Esnaf ziyaretleri ile ilgili çalışmalarını Tarsus Basın Mensupları Derneği 2'nci Başkanı Nevzat Doğan Bey ile paylaştı.

Medya mensuplarına çok iş düştüğünü belirten Tanış, "Yapılan ziyaret ve çalışmalar ve halkımızın sorunlarını ve çözüm önerilerimizin bazı medya kuruluşları hariç maalesef yeterince ulusal ve yerel medyada yer almadığını bu konuda halkımızın sorunlarının gündeme getirilme konusunda muzdarip olduklarını belirterek medya halkın gözü ve kulağıdır." dedi.

Ziyaretlerde esnafın, Muhtarların ve Kurumlardaki eksikleri gerekli mercilere ileterek bu konuda yer yer çözüm önerilerini de sunduklarını ve sorunların takipçisi olduklarını da belirtti Tanış, "Biz seçim odaklı bir parti değiliz. 2018 seçimlerinden beri sahada halkımızın içindeyiz. Şu ana kadar 65 Köy ve İlçe merkezimizde ziyaret edilmeyen Kurum ve mahalle Muhtarlarının neredeyse kalmadı." ifadelerini kullandı.

Ziyarette, Tarsus Medya Mensupları Derneği 2'nci Başkanı Nevzat Doğan ise, medya olarak halkımızın gözü ve kulağı olduğumuzdan dolayı mümkün mertebe haber bültenlerinde kendilerine yer verildiğini ve bu konuda ellerinden ne gelirse yapacaklarının sözünü vererek ziyaretleri için HÜDA PAR heyetine teşekkür etti. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir