• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs'ta destan yazacağız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çamçeşme Mahallesi Marmara Caddesi'nde, Pendik Toplu Açılış Töreni'nde konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından öne çıkan başlıklar;

"Kıbleyi bilmeyenler seccadeye ayakkabıyla basar ama bunlara asıl kıblenin neresi olduğunu, 14 Mayıs'ta siz bildireceksiniz. Kardeşlerim bizim derdimiz var. Fakat istismarla bu yollarda dolaşanlar bilmezler ki 14 Mayıs'ta gereken dersi benim milletim verecektir. Kalbi bizimle çarpan tüm gönül dostlarımıza dua ediyoruz.

Pendik'te bulunmanın bahtiyarlığı içindeyim. Biz İstanbul'u bir başka seviyoruz. Pendik bize sahip çıkan daima bizi bağrına basan bir ilçemiz. 4 milyar lirayı aşan tüm bu eserlerin Pendik'e hayırlı olmasını diliyorum.

Türkiye büyüsün, Türkiye güçlensin diye ter döküyoruz. Bugüne kadar ne yaptıysak sizler için yaptık. Sizin onay vermerdiğiniz bizi size mahcup edecek hiçbir adım atmadık. 1994 yılından bu yana karnemiz ortadadır. Bay Bay Kemal'in ne olduğunu biliyorsunuz. Bu kardeşiniz İBB'ye belediye başkanı olduğu zaman çöpleri temizleyip pırıl pırıl hale getirmedik mi?

6'lı masa dediler, 7'li masa dediler hala anlaşamadılar. Yarın bakalım listelerinden kimler çıkacak. Biz milletimizden aldığımız güçle eğitimde, sağlıkta, adalette, emniyette, ulaşımda, tarımda, dış politikada dünyaya mesajımızı verdik mi? Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda dünyaya mesajımızı verdik mi? Tam BM'nin karşısına Türkevini diktik mi? 32 kat oraya Türkevini diktik. Lafla peynir gemisi yürümüyor. İcraat, icraat..."

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir